Dags för service och Rostskydd

Förra året gjorde jag en rostskyddsbesiktning på ett företag som heter Lidingö Rostskydd. Fick då en offert för blästring och rostskydd, tyvärr var det en för stor kostnad för mig just då. Skicket på bilens lack är bra men tyvärr är inte rostskyddet något vidare på Japanska bilar. Under rostbesiktningen så var jag med och tittade på min bil och då upptäcktes rost på framvagnen, delar av underredet samt bakvagnen. För mig blev det då lite som en chock att se att en 4 år gammal bil som hade börjat rosta. Mekanikern förklarade att det inte var något konstigt då dessa ytor endast var grundlackade från start och att rostskyddet från fabrik tyvärr är sparsamt sprutat endast i några balkar och vissa hålrum. Bilens lack hade klarat sig bra.

Nu snart är det dags för en 8000 mils service och jag tänkte passa på att låta dem utföra både service och rostskydd.

Dem kommer även att dokumentera arbetet så när det är färdigt kommer det upp bilder så att ni kan se. Läs mer om dem på www.tectylstockholm.se.

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: