Digital marknadsföring

Ska du annonsera på nätet så är Google Adwords och Facebook annonsering ett bra alternativ. Det använder jag själv på andra sidor och det har fungerat bra och gett goda resultat. Det finns dock många fler alternativ att välja mellan men dessa två kan jag rekommendera som en bra början. Båda har bra guidning för att kunna skapa en kampanj.

Annonsering på Adwords

Är ett väldigt effektivt och bra alternativ när du vill synas snabbt på Google. Du betalar per klick och syns så länge du betalar. Slutar du att betala syns du inte längre. Vanlig sökmotoroptimering brukar ta tid och när du väl har en kampanj du snabbt vill synas med så är ett bra tips att köra Adwords. Seo bör ses som ett långsiktigt arbete som du bör satsa på och det kommer att löna sig i längden. Vill du lära dig mer om seo eller adwords kan du gå in på sokmotorkonsult.se. Där kan man hitta massor med bra tips för marknadsföring och hur du kan mäta resultat. Har du aldrig använt Adwords annonsering, gå då in på https://www.google.se/adwords/ och läs. Dem kan även hjälpa dig att sätta upp en kampanj helt utan kostnad om du vill.

Bra sidor att följa:

Bråth seo blogg

Sökmotorkonsult

http://static.googleusercontent.com/media/www.google.se/sv/se/intl/sv/webmasters/docs/search-engine-optimization-starter-guide-sv.pdf (Googles grundhandbok om sökmotoroptimering)